Így használhatók ki a rendszerfelügyeleti megoldások előnyei III.

okA Novell szakemberei szerint a modern rendszerfelügyeleti megoldások az alapvető célok mellett már jól használhatók a változások, illetve a sebezhetőségek követésére és feltárására, valamint a megfelelőség ellenőrzésére is. Nézzük mire is használhatók ezek az alkalmazások:

Csökkentsük a hibalehetőségeket és a kockázatokat!
A legjobb rendszerfelügyeleti termékek automatizált, házirendalapú szoftverkiosztásra is képesek, akár teljes operációs rendszer migráció esetén is. Továbbá gondoskodnak az egyes it-rendszerekhez és alkalmazásokhoz kiadott rendszerfrissítések és biztonsági hibajavítások monitorozásáról, teszteléséről és telepítéséről. Ez az automatizálás csökkenti a hibák lehetőségét, ami a manuálisan végrehajtott frissítési folyamatok velejárója. Létezik olyan rendszer, amely ráadásul nem csupán a frissítések telepítését automatizálja, de egyszerűvé teszi az esetleges hibás csomagok visszavonását, ezzel is hozzájárulva a kockázatok csökkentéséhez. A vezető rendszerfelügyeleti termékek emellett olyan jól átlátható vezérlőpultot kínálnak az it-szakemberek számára, amelyek segítségével a teljes it-környezetben áttekinthetik a hibajavítások állapotát, miközben a rendszer automatikusan telepíti a frissítéseket.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.

Next Post

A biztonságosan online vásárlás 9 pontja

vas jún 22 , 2014
Használjunk biztonságos jelszót – Ne használjuk ugyanazt a jelszót minden oldalnál. Online vásárlás esetében ez olyan, mint ugyanazt a kulcsot használni minden ajtó kinyitásához. Védjük a számítógépünket és a mobiltelefonunkat – Frissítsük rendszeresen vírusirtó szoftverünket és böngészőnket, mivel ezek a frissítések gyakran segítenek kiszűrni a veszélyes technológiákat, hamis weboldalakat, és figyelmeztetnek, […]

Friss, ropogós