Igy dolgozunk mi

munkahelyA magyar munkavállalók huszonkilenc százaléka használja a saját mobil telefonját munkára, és csupán tizenhat százalék kapott vállalati okostelefont. A nagy többség helyhez van kötve Magyarországon: ötvennégy százalékuk a munkaadó tulajdonában lévő asztali számítógépet, huszonhat százalékuk pedig – szintén a munkaadó által biztosított – laptopot használ a napi munkához. A tablet munkahelyi alkalmazása egyáltalán nem jellemző Magyarországon (kilenc százalék említette csupán), miközben az Európai átlag ennél jóval magasabb (huszonkét százalékos).

Az eszközök használatában az olasz kisvállalkozások alkalmazottjai mutatták a legnagyobb rugalmasságot: közel egyötödük (tizenkilenc százalék) használ négyféle eszközt (asztali számítógépet, laptopot, okostelefont és tabletet is) a munkája során, ám a görög (tizenhét százalék), a spanyol (tizenöt százalék) és a svájci (tizenöt százalék) munkavállalók körében is jóval elterjedtebb ez, mint általában. A csehek (öt százalék) és a magyarok (négy százalék) körében a legkisebb a valószínűsége mind a négy eszköz együttes munkahelyi használatának– derül ki a Microsoft megbízásából, negyedik alkalommal elkészített európai kkv felmérésből.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Next Post

Bulgáriában is beszáll a mobilparkolási üzletbe a Cellum

ked aug 18 , 2015
Magyarország után külföldön is beszáll a mobilparkolásba Kóka János cége, a Cellum: közel tízéves piaci tapasztalatát és tudását felhasználva sikeresen szerepelt a szófiai mobilparkolás modernizálására kiírt tenderen, így újabb európai országban vezeti be parkolással összekapcsolt mobilfizetési szolgáltatásait. Az „Innovative Parking Solutions 2014” elnevezésű konzorcium tagjai – a Cellum csoporthoz tartozó […]

És még ez is...