Idén ismét indul az Invitel InnoMax innovációs pályázat

MarthaImreMinden eddiginél több kategóriában lehet pályázni idén februártól az Invitel által 2009-ben életre hívott InnoMax Díjra. A legnagyobb újdonság az, hogy 2015-től az Invitel ügyfelei mellett bármely magyar vállalat megmérettetheti magát az innovációs seregszemlén, valamint a korábbi évektől eltérően megvalósult projektek helyett projektötletekkel lehet nevezni az InnoMax Business Díjra. A civil szervezetek mellett pedig az általános és középiskolák kreatív elképzelései is megmérkőznek az InnoSchool kategóriában. Az Invitel hatodik alkalommal indítja el az InnoMax pályázatot, amelynek keretében a hazai innovatív törekvéseket és kezdeményezéseket támogatja több millió forint értékű infokommunikációs szolgáltatásokkal. A díjak sorsáról idén is szakmai zsűri dönt, az Invitel 2015. március 31-ig várja a pályázatokat.

„A folyamatos fejlődés, a megújulás képessége hozzátartozik az Invitel mindennapjaihoz és így van ez az InnoMax esetében is. Míg az első pályázat során 2010-ben 24 jelentkezőt regisztráltunk, addig 2014-ben rekord számú, 114 innovatív vállalat, intézmény, nonprofit szervezet és magánszemély szállt versenybe jobbnál jobb ötletekkel, fejlesztésekkel. Meggyőződésem, hogy a kategóriák bővítésével és ezáltal a pályázók körének további kiszélesítésével idén ezt az eredményt is sikerül jelentősen túlszárnyalnunk” – fogalmazott Mártha Imre, az Invitel operatív főigazgatója.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.

Next Post

Kivégeztek a mobiltelefonszám miatt gyilkoló szektánsokat

sze febr 4 , 2015
Végrehajtották a halálos ítéletet azon a két kínai szektatagon, akik nyolc hónappal ezelőtt egy kelet-kínai gyorsétteremben percek alatt agyonvertek egy vendéget, mert nem volt hajlandó megadni nekik a mobiltelefonszámát – számolt be a kínai média. A Csaojüan város McDonald’s éttermében lévőket egy csoport tagjai szólították meg sorra elérhetőségük megadására, de […]

Friss, ropogós