Idén bármi megtörténhet… még egy Galaxy-t is nyerhetsz

Idén is elérkezett a február, és vele együtt a Valentin-nap. Február 14-e az a nap, amikor minden szerelmes ember (legyen kicsi, nagy, idős) egész nap azon gondolkozik, hogyan lephetné meg szerettét. Azonban annak sem kell kétségbe esnie, aki még nem találta meg az igazit, ugyanis idén a Samsung és a világháló segítségével bármi megtörténhet. Csupán annyit kell tenni, hogy elküldöd a keresett személy külsejének leírását, a Samsung pedig egy profi fantomképrajzolóval elkészítteti a portrét, majd a Facebook oldalán megosztva közel 600 ezer ember láthatja azt. A párkeresés ezen módja pedig cseppet sem lehetetlen, hiszen az első rajz szereplőjét kevesebb mint 2,5 nap alatt találták meg.

A játék során azonban nem csak párt lehet találni, de egy szerencsés nyertes a Samsung legújabb Galaxy Note 4 okostelefonját is hazaviheti. A Samsung Galaxy Note 4 az új generációs érintőceruzával, az S Tollal kiegészülve eddig nem látott vizuális élményt és hihetetlen teljesítményt nyújt a felhasználók számára. Ráadásul a készülékkel a kreativitásodat is kiélheted, hiszen a továbbfejlesztett kamerával éles és részletgazdag képeket készíthetsz, amely mellé az S toll segítségével saját, kézzel írt üzeneteket is írhatsz.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.

Next Post

Terroisták feltörték a Newsweek magazin Twitter oldalát

csü febr 12 , 2015
Hackerek feltörték az amerikai Newsweek magazin Twitter oldalát kedden, megfenyegették az Egyesült Államokat, konkrétan az elnöki családot is, és az Iszlám Állam (IÁ) nevű terrorszervezetet reklámozó képet és szöveget helyeztek el rajta. Az üzenetet a “kiberkalifátus” nevében küldték a “Je suIS IS” (Én vagyok az IÁ) felirattal, amely a terrorszervezetre […]

Friss, ropogós