IBM – RRC Hungary: új disztribútori megállapodás

Virágh Attila

Új, immár a teljes hardver- és szoftverportfóliót felölelő, disztribútori szerződést kötött az RRC Hungary és az IBM Magyarország. A két cég együttműködése 2008-ban indult, az RRC infrastruktúra üzletága hét éve kínál IBM hardvereket viszonteladó partnereinek. A mostani megállapodással az IBM és az RRC a meglévő, sok éve sikeres üzleti kapcsolatára épít. Miután az IBM új stratégiája szerint egyben, megoldásként kezeli a hardvert és a szoftvert, az RRC is átalakította a szervezeti struktúráját, kilencfős dedikált IBM-csoportot hozott létre, amelyben hardverhez és szoftverhez értő szakemberek, valamint „csomagmegoldásokban” gondolkodó értékesítők is helyet kaptak – oktatási, pénzügyi és logisztikai csapatok támogatásával.

Az RRC szakemberei az IBM hardvertermékeihez kötődően eddig is bővítették szoftveres kompetenciáikat, összességében több mint 120 szakmai vizsgával rendelkeznek, valamint négy új szakértő kollégát is felvett a cég. Folyamatosan oktatásokkal fejleszti munkatársait, partnereit is – adattárház, Smart City és IoT megoldások terén. „Az IBM it-biztonsági megoldásainak portfólióját is szeretnénk szélesebb körben megismertetni partnereinkkel és a hazai piaccal, ezért az informatikai biztonság téren folyamatosan képezzük szakembereinket. Az IBM hardver- és szoftvertermékeinek értékesítésén túl szakmai tudásunkkal is segítjük az ügyfeleket” – mondta Virágh Attila, az RRC Hungary ügyvezető igazgatója.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Next Post

Díjazta régi jó partnereit az IFS

csü okt 8 , 2015
A svéd vállalatialkalmazás-fejlesztő IFS AB magyar leányvállalata az IFS Hungary Kft. a tatai Old Lake Golf Clubban ünnepelte alapításának 15. évfordulóját. Az évforduló alkalmából rendezett IFS NAP 2015 rendezvényen az IFS bemutatta vállalatirányítási rendszere (ERP) legújabb, 9-es verzióját, valamint díjazta az IFS Applications rendszert legalább tíz éve használó ügyfeleit, és az […]