IaaS tanúsítványt szerzett az Invitel felhője

cloudAz Invitel IaaS felhőszolgáltatása a hazai piacon az elsők között kapta meg a nemzetközileg elismert Cisco Powered IaaS minősítést. Ezzel egyidőben a Cisco Cloud and Managed Services Advanced Partner minősítést is elnyerte a vállalat az év elején. Az auditot alapos előkészületi folyamat előzte meg, amely a vállalat szinte minden részlegét érintette. A tanúsítvány megszerzése fontos az Invitel számára, hiszen a cég nagy hangsúlyt fektet a felhőtechnológiát kiaknázó szolgáltatások folyamatos megújítására.

A tanúsítvány megszerzésével az Invitel Magyarországon az elsők között biztosít ügyfeleinek egy piacvezető it-cég által megvizsgált és tanúsított, ellenőrzött keretek között működő IaaS felhőszolgáltatást. Az IaaS a felhőszolgáltatások alappillére, vagyis ebben a szolgáltatási formában az Invitel erőforrást, infrastruktúrát biztosít ügyfelei számára saját adatközpontjában, bérelhető és rugalmasan változtatható konstrukcióban. Az Invitel megoldása nemcsak a Magyarországon érvényes adatkezelési jogszabályoknak, de a legszigorúbb biztonsági előírásoknak is megfelel. A minősítés, amelyből a vállalati ügyfelek és dolgozóik egyaránt jelentősen profitálhatnak, komoly előnyt jelent a versenytársak nyújtotta felhőszolgáltatásokkal szemben — áll a társaság közleményében.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Next Post

Kampányol a Toshiba

hét febr 22 , 2016
A Toshiba elindította a ‘Make IT work’ kampányát, a kiemelt fontosságú a közép- és nagyvállalati partnerei számára. A „Make IT work” célja, hogy a Toshiba piaci helyzetét bizonyítsa ebben a napjainkat meghatározó professzionális és folyamatosan fejlődő környezetben, a b2b megoldásokon keresztül, valamint, hogy kiemelt szintű konzultációt és terméktámogatást nyújtson partnereinek […]

És még ez is...