i-Cell: üzemanyag kontrolling- és flottamenedzsment rendszer a Volánbusznál

VolánbuszA Volánbusznál az i-Cell cég 1800 autóbuszt szerelt fel flottamenedzsment eszközökkel és sofőrazonosító egységekkel — közölte a két társaság közös közleményükben.

Az egyedi fejlesztésű technológia csökkenti a gázolajfogyasztást, emellett a rendszer naprakész adatokat szolgáltat az esetleges műszaki problémák feltárásához, hozzájárul a járatkimaradások megelőzéséhez, a hatékonyabb forgalomirányításhoz, és a nagyobb ügyfél-elégedettséghez. Az i-Cell kft. tavasszal nyerte a Volánbusz Zrt. üzemanyag kontrolling- és flottamenedzsment rendszer kiépítésére és működtetésére kiírt, mintegy félmilliárd forintos közbeszerzési pályázatát. A telematikai cég vállalta, hogy az ország különböző pontjain összesen 1800 autóbuszt szerel fel i-Fleet flottamenedzsment eszközökkel, illetve sofőrazonosító egységekkel.

Nyilvános cégadatok szerint az i-Cell Informatikai Fejlesztő és Szolgáltató Kft. 2021-ben 1,75 milliárd forint értékesítési nettó árbevételt ért el, 41 millióval többet a 2020. évinél. A társaságnak tavaly 557 millió forint adózott eredménye volt az előző évi 623 millió forinttal szemben.


 

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Next Post

A Hellopay szerint versenyhátrányt okoz a GVH

szo nov 12 , 2022
ShareTweetPinShareA HelloPay Zrt. közleményben ismertette álláspontja a Gazdasági Versenyhivatal (GVH) digitális borravaló rendszerüket érintő vizsgálatával kapcsolatban. A HelloPay vezetői megdöbbenéssel olvasták a GVH honlapján közzétett sajtóközleményt, amely arról tájékoztatja a közvéleményt, hogy a hivatal ismételten vizsgálatot indított társaságukkal szemben egy korábban már lezárt ügyben. Véleményük szerint az újabb vizsgálat megindítása […]
Varga Norbert, a HelloPay Zrt. vezérigazgatója

És még ez is...