HVG különdíjas lett a NEXON

Sass és OcskayAz Invitel által alapított innovációs pályázaton előremutató humán ügyviteli keretrendszerével a NEXON a HVG különdíját nyerte el idén. Ezzel a sikerrel immár másodszor lett InnoMax díjazott a cég a tavalyi 70-250 fős vállalatok kategóriájában elért első helyezése után. A kis-és közepes vállalkozások innovációs törekvéseinek támogatására létrehozott pályázaton az előremutató gondolkodást, és a gondolatok gyakorlatba ültetésének eredményességét ismerik el az alapítók. A NEXON-t az új generációs humán ügyviteli keretrendszer és ráépülő munkaerő-menedzsment megoldás kifejlesztéséért jutalmazták.

A NEXON új, negyedik generációs terméke kifejlesztését az új technológiai lehetőségek és az aktuális humánerőforrás-trendek találkozása motiválta. Napjainkban elvárás a HR szakemberektől, hogy a stratégiai célkitűzéseknek megfelelően optimalizálják és használják ki a vállalat emberi erőforrását. Ehhez olyan megoldásra volt szükség, amely intuitív, grafikus felületekkel és megfelelő funkcionalitással támogatja a felhasználókat bárhol, bármikor.

A termékfejlesztésnél fontos szempont volt többek között, hogy a rendszer hatékonyan támogassa az üzleti döntéseket, mobil eszközökön is el lehessen érni, naprakészen kezelni tudja a törvényi változásokat, web alapú legyen és támogassa az SaaS és BPO szolgáltatást. A NEXON fejlesztési célja a nemzetközi piacon is versenyképes HRM keretrendszer megteremtése, amely hosszútávon alkalmas lesz a HR ügyviteli tevékenység komplex kezelésére és üzleti intelligenciává alakítására. Stratégiai szándék tehát az úgynevezett üzleti HR terén stabil pozíciók megszerzése.


 

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Next Post

Júliustól vezetik be a távközlési adót

csü máj 10 , 2012
ShareTweetPinShareA távközlési adót július 1-jétől vezetik be, ténylegesen augusztustól szedik be, az első tíz perc adómentes lesz, efölött minden perc két forinttal adózik – jelentette be Matolcsy György nemzetgazdasági miniszter. Hozzátette: a magánszemélyek esetében az adó maximum 700 forint lesz havonta, a cégek pedig legfeljebb 2500 forintot fizetnek. Az adót […]
ZX-81

És még ez is...