Húsz százalékos növekedést tervez az EPCOS Kft.

Joachim-ZichlarzFelavatták a nemzetközi TDK csoporthoz tartozó EPCOS Kft. 10,5 milliárd forintos beruházással kiépített 14 ezer négyzetméter alapterületű fejlesztő- és gyártóközpontját pénteken Szombathelyen. Az elektronikai alkatrészeket gyártó, a vasi megyeszékhelyen 1900 embert foglalkoztató cég a fejlesztéssel a szombathelyi ipari parkba vonta össze két telephelyét, amely így ötvenezer négyzetméterre bővült.

Joachim Zichlarz, az EPCOS AG igazgatótanácsának elnöke az avatóünnepségen kijelentette: ambiciózus terveik vannak, a következő három évben a szombathelyi gyár 61,5 milliárd forintos árbevételét húsz százalékkal kívánják emelni, amihez a kapacitások növelésére, köztük a kutatási és fejlesztési részleg további bővítésére lesz szükség Szombathelyen.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.

Next Post

Meg fogsz döbbenni: a világ informatikája számokban XXVII.

sze máj 27 , 2015
A Cisco 2015 Éves Biztonsági Jelentése szerint tavalyi 250 százalékkal nőtt a reklámnak álcázott online kártevők (malvertising) alkalmazása. A jelentés arra is rámutat, hogy az összes vizsgált nagyvállalati hálózaton találtak kártevőket tartalmazó weboldalakra irányuló forgalmat. Egy amerikai kutatás szerint a szülők mindössze 13 százaléka veszi a fáradtságot arra, hogy a […]