Hurrá! Ma van projektmenedzsment világnapja

tapsxIdén már második alkalommal rendezi meg angol nyelvű konferenciáját a Project Management Institute (PMI) Budapest Magyar Tagozata november 6-án. Az eseményen az érdeklődők hasznos információkkal gazdagodhatnak a kockázatkezelés, a big data analízis, vagy éppen a közösségi médiahasználat projektmenedzseri vonatkozásairól. A kezdeményezéshez szorosan kapcsolódó „Az Év Projektmenedzsere Díj” idei nyertese, Kovács Endre, az NMHH Projekt Koordinációs főosztályvezetője is részt vesz az eseményen, aki két nappal ezelőtt Lenner Áron Márk, belgazdaságért felelős helyettes államtitkártól vehette át az elismerést.

A Qualysoft, hazánk egyik legdinamikusabban fejlődő informatikai tanácsadó és szolgáltató vállalkozása a kezdeményezés egyik fő szponzora. A szoftverfejlesztés, üzemeltetés, erőforrás biztosítás mellett ugyanis teljes körű projektmenedzsmentet is vállal a cég, amivel teljes mértékben átvállalják a határidők betartását, a tervezett költségekhez való ragaszkodást.

Kővári Zoltán, a Qualysoft operatív vezérigazgató-helyettese, valamint a PMI Budapest, Magyar Tagozatának elnökségi tagja elmondta: „A vállalatok sikereiben meghatározó szerepe van az eredményesen végrehajtott fejlesztéseknek, projekteknek és az ezek mögött álló képzett projektmenedzsereknek, így a Qualysoft is nagy örömmel áll az „Art of Projects Conference” konferencia mellé. Szeretnénk, ha az ilyen, és ehhez hasonló kezdeményezések hazánkban is nagyobb elismerést biztosítanának a szakma képviselőinek.”

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.

Next Post

Új hordozható töltők a Sonytól

csü nov 6 , 2014
A Sony három új modellel erősítette hordozható USB-s töltőinek kínálatát. Az 5000 mAh-es CP-V5 leginkább hosszabb utazások esetén ajánlott, hiszen a legtöbb hordozható eszközt kétszer is képes feltölteni. A nagyobb testvér a CP-V10 egy 10 000 mAh-es akkumulátort tartalmaz, amely több eszközt is maximális töltöttségi szinten tud tartani. A kisebb […]
pendrive

Friss, ropogós