Huawei: jönnek az okosjárművek

Richard-Yu-HuaweiA Huawei szerint hamarosan eljön az „összekapcsolt autók” kora, amikor a járműveket olyan eszközökkel és alkalmazásokkal szerelik majd fel, amelyek képesek lesznek egymással, az emberrel és a környezetükkel is kommunikálni. Az „összekapcsolt autók” így biztonságosabbá teszik majd a vezetést, és megoldják a városok növekvő népessége miatt felmerülő közlekedési, forgalomszervezési kihívásokat. „Az okostelefonok- és kiegészítők után a következő okoseszközök a járműveink lesznek” – mondta Richard Yu, a Huawei fogyasztói üzletágának vezérigazgatója.

A Huawei nem titkolt célja, hogy a mobil hálózati kommunikáció területén és az okostelefon fejlesztésben szerzett képességeit, illetve az okoseszközökkel kapcsolatos tudását egyesítse és vezető helyet foglaljon el az „össszekapcsolt autók” ágazatában is. Mindezzel pedig elősegítse a telematika fejlődését, a személygépkocsik, az okostelefonok és a viselhető okoseszközök közötti akadálymentes kommunikációt, a kényelmesebb és biztonságosabb vezetési élményt.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.

Next Post

Ki Mit Tube: eddig 14 millió megtekintés

csü aug 27 , 2015
Hat nappal az indulás után, augusztus 24-én feltöltötték a századik videót a Ki Mit Tube-ra, ami érzékelteti, hogy gigantikusan óriási az érdeklődés Magyarország fölényesen legeslegnagyobb online videó versenye iránt. A szervezők folyamatosan teszik ki az oldalra a beérkező produkciókat, amelyek száma mára elérte a kétszázat. A Ki Mit Tube YouTube […]

Friss, ropogós