HP: nyomtass féláron!

HP-PageWideSzámos új taggal bővült a HP professzionális nyomtatópalettája. Minőségi színmegjelenítéssel, alacsony fenntartási költségekkel, kiemelkedő energiahatékonysággal és biztonsági funkciókkal érkeznek Magyarországra is a HP irodai nyomtatást újraértelmező nyomtatói — hangzott el a társaság sajtótájékoztatóján. Mint elmondták, a kis- és középvállalkozások számára nyújtott professzionális, minőségi tintát alkalmazó megoldások akár ötven százalékkal olcsóbb nyomtatást tesznek lehetővé, mint a lézernyomtatók.

A tintasugaras PageWide nyomtatók havidíjas, szerződéses konstrukcióban is elérhetők, ezzel alacsony és jól kalkulálható működési költséggel, illetve a nyomtatófejre vonatkozó hároméves garanciával és fejlett felügyeleti megoldásokkal számolhatnak a vállalkozások. A tintasugaras termékpaletta másik új tagja az OfficeJet Pro sorozat, amely kompakt csomagajánlatok formájában biztosít megfizethető, professzionális színes nyomtatást és kiváló teljesítményt az ügyfeleknek. A HP OfficeJet Pro 8000 sorozaton mutatkozik be HP Print Forward Design, amely helytakarékos, mégis hatékony nyomtatási megoldást kínál.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.

Next Post

Az empatikus szakembereké a jövő az ügyfélszolgálati rendszereknél

csü ápr 28 , 2016
A call centerektől kezdve a webchat, illetve közösségi médiás kapcsolattartásig az okos technológiának egyre több feladatuk lesz a jövőben az ügyfélkapcsolatok menedzselésében – derül ki a Xerox, ennek a területnek a legfrissebb trendjeit összefoglaló felméréséből. A Xerox vizsgálata szerint a közösségi média az ügyfélkapcsolat fontos színtere lehet. Mint írják, az […]