HP: Csak semmi pánik! Miért ne ismerhetnék oroszok az USA védelmi minisztériumának kibervédelmi rendszerét?

2

A Reuters brit hírügynökség exkluzív információkat közölt arról, hogy a Hewlett-Packard (HP) informatikai óriás lehetővé tette orosz informatikai szakembereknek a betekintést a washingtoni védelmi minisztériumban használt HP-számítógépek kibervédelmi szoftverrendszerének belső működésébe. A hírügynökség – meg nem nevezett – amerikai volt hírszerzőkre, a HP volt munkatársaira és számítógép-biztonsággal foglalkozó szakemberekre hivatkozva közölte információit.

2 thoughts on “HP: Csak semmi pánik! Miért ne ismerhetnék oroszok az USA védelmi minisztériumának kibervédelmi rendszerét?

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Next Post

CSR: a Magyar Telekom akár 510 főt is elbocsáthat öt százalék béremelésért

szo okt 7 , 2017
A Magyar Telekom megállapodott a társaságnál működő érdekképviseletekkel a 2018. évi létszámleépítésről, valamint a bérfejlesztés mértékéről. A társaság közel 350 anyavállalati munkavállaló elbocsátásáról állapodott meg az érdekképviseletekkel. További közel 160 főt a társasági projekt erőforrás-igények csökkenésével összefüggésben bocsáthatnak el. Az érintett munkavállalók jelentős része várhatóan 2017 végével távozik a társaságtól. A […]
taps

És még ez is...