Hozzásimult, de szó sem volt szerelemről

bilincsEgy fiatalember tett bejelentést a Hajdú-Bihar Megyei Rendőr-főkapitányság Tevékenység-irányítási Központjába 2016. február 28-án 3 óra körül arról, hogy zseblopás áldozata lett. A rendőrök a helyszínre mentek és megállapították, hogy a fiatal férfit egy Debrecen Piac utcai szórakozóhely előtt az utcán leszólított három nő és egy fiatal fiú, hogy cigarettát kérjenek tőle. A sértett adott egy szál cigarettát mire az egyik nő hozzásimult. A férfi eltolta magától a nőt, így a társaság továbbment. A fiatalember néhány perccel később azt vette észre, hogy a válltáskája nyitva van, és abból hiányzik a pénztárcája, amiben készpénze és okmánya volt.

A járőröknek a sértett nem tudott személyleírást adni, de elmondta, ha újra látná ezeket a személyeket, biztosan felismerné őket. A rendőrök a sértettel együtt indultak adatgyűjtésre, amelynek eredményeként két nőt a Piac utcán találtak meg, míg a harmadik nőt és a fiatalkorú fiút a Piac és Barna utcák kereszteződésében igazoltatták. A sértett pénztárcáját a rendőrök a Piac utcán egy kapuban eldobva találták meg. A járőrök elfogták őket, majd előállították a Debreceni Rendőrkapitányságra. A nyomozók megállapították, hogy a sértetthez simuló nő B. Éva volt, aki a megalapozott gyanú szerint kivette a táskából a pénztárcát. A rendőrök azt is megállapították, hogy az eset előtt a társaság egy Halközben található szórakozóhelyről egy mobiltelefont is eltulajdonítottak, amelyet megtaláltak ruházat átvizsgáláskor.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.

Next Post

Újabb okosszemüveget mutatott be az Epson

csü márc 3 , 2016
Az Epson bejelentette harmadik generációs, kiterjesztett valóság (AR) technológiát alkalmazó Moverio okosszemüvegét. A várhatóan 2016 októberétől elérhető Moverio BT-300 az Epson saját OLED digitális kijelző technológiáját használja. A készülék jelenleg a legkönnyebb binokuláris átlátszó okosszemüveg a piacon. A 2011-ben útjára indított termékcsalád első darabja 72 százalékkal volt nehezebb a mostaninál. […]

Friss, ropogós