Hosszabbítja a No Problem Garanciát a Toshiba

 

A Toshiba meghosszabbítja No Problem Garanciája akcióját, hogy a Toshiba laptopok és televíziók tulajdonosai készülékeiket a nem várt eseményekkel szemben továbbra is biztosíthassák. A Toshiba egyéves, ingyenes No Problem Garanciát kínáló akciója 2013 szeptember végéig tart. „A No Problem Garancia népszerűsége egyértelműen arra ösztönzött bennünket, hogy hosszabbítsuk meg a programot” – mondta Leskó László, a Toshiba magyarországi vezetője. A garancia feltételei változatlanok maradtak: a vásárlás dátumától számított 14 napon belül az új eszközt a noproblemguarantee.com oldalon regisztrálni kell1 és ezt követően a Toshiba készen áll, hogy a vásárlást követő évben néhány kellemetlen helyzetekben segítséget nyújtson (lásd keretes).

Balesetek esetén: váratlan események (például ráömlik, nekiütődik valami, netán leejtik) során bekövetkező rongálódás, vagy meghibásodás esetén a Toshiba térítésmentes  javítást vállal.
Ellopott készülék pótlása: a megfelelő rendőrségi igazolások bemutatása után a Toshiba pótolja az ellopott készüléket.
Adat-helyreállítás: a Toshiba új merevlemezen pótolja a fizikai károk, szoftver hiba, vagy vírustámadás esetén elveszett adatokat.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.

Next Post

Még ez is: jön a Startup Weekend

csü ápr 4 , 2013
  2013 április 5-én immár ötödök alkalommal rajtol el a hazai Startup Weekend a Colabs szervezésében. A hétvégi rendezvényen fiatalokból álló csapatoknak kell egy-egy elképzelést az ötlettől egészen termék vagy szolgáltatás prototípusáig megalkotniuk. Az évről évre világszerte 130 nagyvárosban megrendezésre kerülő eseményeken, eddig több mint tízezer fiatal mérte össze tudását. […]
startup

Friss, ropogós