Hoppá! A Publio felvásárolta a Rukkolát

zold-konyvA Publio Kiadó a napokban megvásárolta a Rukkola könyvcsere oldalt. A kiadó az írói közösség jobb kiszolgálása mellett a könyvértékesítésre és az olvasóközönség igényeinek kielégítésre is nagyobb hangsúlyt kíván fektetni a jövőben. A Rukkolán keresztül mostantól nem csak a megszokott könyvcsere lesz elérhető, januártól egy új szolgáltatás bevezetésével jelentősen lerövidülhet a ritka, túlkeresett könyvekre való várakozás. A Publio kiadói partnereivel együttműködve lehetővé válik a már nem értékesített könyvek egyedi újranyomtatása, így bárki napokon belül beszerezheti azt a könyvet, amit eddig nem sikerült, mert elérhetetlen volt.

Magyarország első könyvcserélő oldala, a Rukkola 2012-ben alakult. Ma már 33 ezer felhasználó közel 350 ezer könyve forog a tagok között az oldalnak köszönhetően. A Publio a közelmúltban ötvenmillió forintos befektetésről állapodott meg a PBG FMC Kockázati Tőkealapkezelő Zrt.–vel a Jeremie Program keretében. A befektetett összeget fejlesztésekre, a működés bővítésére és a külföldi terjeszkedés elindítására fordítja a kiadó.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Next Post

Az adat a világgazdaság új olaja

vas okt 11 , 2015
A gazdaság teljesítőképességét új nyersanyag határozza meg: a hálózatba kapcsolt gyárak, járművek vagy termékek által keltett folyamatosan növekvő adatáram. „Az adatok jelentik a világgazdaság új olaját“ – mondja Lothar Baum információtudomány kutató, aki a Bosch renningeni új kutatás-fejlesztési központjában irányítja azt a szakértői csapatot, amely a növekvő adatvolumen célzott értékelésével […]

És még ez is...