Honor 8: itt a hipercsajszis változat

Elegáns, cseresznyefavirágsziromszerű-színű (magyarul halvány bugyirózsaszín) változatban jelenik meg karácsony előtt a Honor 8 prémium változata.

A Honor 8 64 gigabájtos verziója korábban csak aranyszínben volt megvásárolható, ehhez csatlakozott most a legújabb rózsaszín készülék, amelynek színét a cseresznyefa virágának legendás színe ihlette (lásd az Utolsó szamuráj c. filmet). A 15 rétegű üveg hátlapon egy 12 megapixeles dual kamera és egy többfunkciós ujjlenyomat-olvasó található, amely teljesen belesimul az üveglapba. A dual kamera hibrid autofókusz-rendszere minden pillanatban képes éles képet rögzíteni, a készülék képalkotási szoftvere pedig számos fotómóddal segíti a kreatív fotózást, de akár manuális módban is készíthetünk fényképeket. Az előlapi kamera felbontása 8 megapixeles, és kiváló fényérzékenységgel rendelkezik.

Az okosgomb funkcióval ellátott ujjlenyomat-olvasóval mindössze 0,4 másodperc alatt oldhatjuk fel készülékünket, emellett különböző utasításokat is hozzárendelhetünk. Beállíthatjuk többek között, hogy dupla koppintással megnyíljon a kedvenc alkalmazásunk. A Honor 8 egyik leghasznosabb funkciója a gyorstöltés, amellyel csupán harminc perc alatt közel félig tölthetjük az akkumulátort. Mindössze tíz perc töltést követően pedig akár két órán át telefonálhatunk, vagy hat órán át hallgathatjuk kedvenc zenéinket offline.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.

Next Post

Ez a jövő: a 10 legfontosabb fogyasztói trend 2017-ben VII.

sze dec 14 , 2016
A világ egyik legnagyobb távközlési eszközgyártó cége hatodik éve teszi közzé a várható fogyasztói trendek szóló próféciáit. A jövőbe tekintő éves jelentés legújabb, hatodik kiadásában a 2017-ben és azt követő években várható tíz legfontosabb fogyasztói trendről számolnak be. 7. Közösségi hírek egyoldalúsága: Sokan manapság a közösségi oldalakról szerzik be híreik, értesüléseik […]