Honor 6: korrekt, klassz készülék

mobil-shoppingxMa már ritkán “tesztelünk” mobiltelefont, alig van ugyanis tétje. Nincs igazán tétje a választásnak. Régen talán volt értelme vizsgálgatni, hogy ZX-Spectrumot, vagy Commodore 64-et ajánljunk az olvasónak, de már akkor is többnyire a vevő anyagi helyzete döntötte el, melyiket tudja megvenni. Az meg erősen feszegeti a mínuszos.hu műfaji kereteit, hogy kifejtsük a tesztelés és a kipróbálás fogalmának különbségét, nem véletlen, hogy nagyon ritkán vállalkozunk “terméktesztre”. Hogy most miért? Jó ügynökséget választott a forgalmazó.

Ehhez képest egy hete használom, játszok a Honor 6 telefonnal, és tetszik. Tetszik, hogy villámgyors. Persze, nyolcmagos processzor, naná, hogy gyors. Tetszik, hogy ha este elfelejtem a töltőre kapcsolni, akkor sincs baj, hiszen akár két napot ís bír a lelkem. Naná, 3100 mAh-s akkumulátora van. Tetszenek a fotózást megkönnyítő appok, az egyszerű panorámakép készítés. A képernyő már nem ennyire egyértelmű. Semmi baj a képminőséggel, de nekem kicsit nagy az öt coll. Nehéz fogni a készüléket, egyszer sikerült is leejtenem. Persze könyvolvasásra sokkal jobb, mint a kistesók. Úgyhogy összességében ez egy teljesen korrekt klassz kis készülék. És ha valakinek ennyi nem elég, az menjen… a gyártó magyar weboldalára! 🙂

2 comments to “Honor 6: korrekt, klassz készülék”
  1. A tetszik ikes, mégsem mondjuk, hogy tetszom. A keleti rokonok számára legfontosabb funkció kimaradt: a szemkerekitő app, az egonövelés Csimborasszója.

  2. Off topic: A játszik ikes ige, az egyes szám első személy formája játszom. Sajnálom, hogy más nem izgatott fel a cikkből.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.