Hollywood rácuppant a Snowden sztorira

SnowdenFilmre viszi Edward Snowdennek, az Amerikai Nemzetbiztonsági Ügynökség (NSA) titkos lehallgatásait kiszivárogtató informatikusnak a sztoriját Oliver Stone. A legendás amerikai filmrendező – akinek egyebek mellett olyan világhírű mozik kapcsolódnak a nevéhez, mint A szakasz, a Született gyilkosok és a JFK – nagy költségvetésű thrillert rendez a The Guardian újságírójának, Luke Hardingnak a könyve alapján arról, hogy milyen szerepet játszott Snowden az NSA kiterjedt megfigyelési programjának leleplezésében.

“Ez a jelenkor egyik legnagyobb sztorija” – nyilatkozott a 67 éves Stone, aki igazi kihívásnak tartja a történet megfilmesítését. Stone korábban hősnek nevezte Snowdent. Az európai koprodukcióban készülő filmet 2014 végén kezdik forgatni — írja az MTI.

Ez is érdekes

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.

Next Post

Keresd a borospincét QR-kóddal!

szo jún 7 , 2014
A hétvégén, június 7-én 8-án és 9-én országszerte közel kilencven pince várja nyitott kapukkal és beélesített dugóhúzóval a borbarátokat. Magyarország csaknem valamennyi borvidékén és bortermő helyén lesznek nyitott pincészetek, borozók, borházak, vinotékák és borvendéglők. Az internetes hozzáféréssel rendelkező telefonok gazdái pedig egy alkalmazással, QR-kód segítségével kiválaszthatják a tartózkodási helyükhöz legközelebb eső […]
QR-kód