Hivatalosan hatszázezer Linkedin tag van Magyarországon, pedig több

linkedinKevesebb, mint egy év alatt százezer új taggal hatszázezere nőtt a hazai Linkedin felhasználók száma. A Linkedin a világ legnagyobb szakmai, üzleti közösségi oldala, 350 millió felhasználója van. Magyarországon 2011-ben 150 ezer tagja volt a közösségi oldalnak, két évvel később a tagság megduplázódott. 2013 elejére a tagság elérte a 300 ezer főt, majd egy évvel később már félmillió felhasználója volt hazánkban – mondta el Bánki Tamás, a DrLinkedin.hu tulajdonosa. A Linkedin Ads hivatalos adatai szerint Magyarország 2015. július 9-én érte el a hatszázezer felhasználót. A Media Q statisztikai adatai szerint ugyanakkor a magyar közösség már korábban átlépte a Linkedinen a heti 600 ezres mért, aktív felhasználói számot (heti bejelentkezés, 2015. májusában 685.000).
A Statista.com adatai is bizonyítják a Media Q adatainak valósságát, miszerint a Linkedin egy teljes negyedévvel később adja közre az érvényes felhasználói számokat (azaz hirdethető felhasználóit).

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.

Next Post

Új Logitech multimédia hangszórók

pén júl 10 , 2015
A Logitech újabb taggal bővítette otthoni használatra tervezett hangszórócsaládját: bemutatta z533 névre keresztelt multimédia hangrendszerét. A z533 mélynyomója 2,25 collos. A z533 vezetékes vezérlőegységen keresztül irányítható, a kontrollernek köszönhetően kényelmesen elérhetjük a legfontosabb gombokat és kezelőszerveket, úgy mint a bekapcsoló gombot, a hangerő és basszus szabályzókat, a fejhallgató kimenetet és […]