Hivatalos: honlapot kapott a magyar bor

Bor.hu címen hivatalos honlap jött létre a magyar szőlők, borok és borvidékek bemutatására – közölte a Magyar Turisztikai Ügynökség (MTÜ). Az oldal különféle leírások és képek mellett híreket közöl, beszámol eseményekről, és útmutatásokkal is erősíti a borkultúrát – írták. A magyar borászatoknak bemutatkozási lehetőséget is biztosítanak, ezért várják a jelentkezésüket a bor.hu borászati adatbázisába. Az érdeklődő ez alapján könnyebben fel tudja a borászatokat keresni, így az országos partneradatbázis az MTÜ várakozása szerint a belföldi borturizmust is fellendítheti. Az ügynökség a Hegyközségek Nemzeti Tanácsával együtt az idén hívta életre a Magyar bor – Személyesen márkakoncepciót, ezzel együtt döntöttek a bor.hu létrehozásáról. Terveik szerint a honlap jövőre eseménynaptárral és médiatárral egészül ki, és angol nyelvű változata is elkészül – olvasható a közleményben.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.

Next Post

Online miseközvetítéseket tartanak Tabon

szo dec 21 , 2019
Online miseközvetítéseket tartanak a Somogy megyei Tabon, hogy az idős, nehezen mozgó vallásos emberek otthonról az élő közvetítést nézve követhessék a település templomában tartott szentmisét – olvasható a Magyar Telekom közleményében. A helyi plébánia számára a távközlési társaság tableteket és a streameléshez szükséges eszközöket is biztosít, amelyeket Sifter Gergely plébános […]
A legnagyobb vallási csoportok Magyarországon. A piros és a rózsaszín színezésű területek a római katolikus, a kék a református, a zöld az evangélikus, a barna vagy narancssárga a görögkatolikus többségű településeket jelölik, míg a citromsárga szín azon településeket, ahol a lakosság többsége vallási közösséghez nem tartozónak vallotta magát. A térkép a 2001-es népszámlálás adatai alapján készült.