Hirtelen felindulásból elvette a vélt adósának mobiltelefonját

tolvajA debreceni rendőrök vádemelési javaslattal fejezték be a nyomozást a 23 éves férfi ellen.

A nyomozás adatai szerint R. András 2016. április 16-án 12 óra körül Debrecen, Szepességi és a Simonffy utca kereszteződésében vitatkozni kezdett egy férfival, mert szerinte tartozik neki ötezer forinttal. A jogosnak vélt követelés miatt kialakult veszekedés odáig fajult, hogy a 23 éves férfi a sértettet megfenyegette, falhoz nyomta, átkutatta a pénztárcáját és a táskáját, majd eltulajdonította a mobiltelefonját.

Az esetről történt bejelentést követően a járőrök a támadót a helyszín közelében elfogták és bűncselekmény elkövetésének megalapozott gyanúja miatt előállították a rendőrkapitányságra. A nyomozók a debreceni lakost gyanúsítottként kihallgatták. A telefont a rendőrök a férfi élettársánál megtalálták, lefoglalták és a sértettnek visszaadták. Debreceni Rendőrkapitányság Bűnügyi Osztálya R. András ellen önbíráskodás bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt folytatott nyomozást a napokban befejezte és a keletkezett iratokat vádemelési javaslattal a járási ügyészségnek megküldte.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.

Next Post

A Yaskawa Szlovéniát választotta

pén okt 21 , 2016
A világ egyik vezető ipari robotgyártó cége, a japán Yaskawa Electric Corporation úgy döntött, Szlovéniában létesít új gyárat – mondta Miro Cerar szlovén miniszterelnök csütörtökön újságíróknak Ljubljanában. Kijelentette: Ljubljana erős nemzetközi konkurencia mellett biztosította a japán cég befektetését, mert Szlovákia, Csehország és Lengyelország is érdeklődést mutatott a vállalat iránt. A […]