Hipergyors switch a piacon

switchA tajvani ZyXEL bemutatta új, akár tíz gigabit sebességre képes okos switch-ét, amelyet speciálisan a kis- és középvállalkozások számára fejlesztett ki. Az XS1920-12 modell gyors csatlakoztathatóságot, könnyű telepítést, gazdaságos hálózati menedzsmentet és kiemelt védelmet tesz lehetővé felhasználói számára. A vállalkozások hálózatainak frissítését az olyan felhő alapú termékek és szolgáltatások térnyerése is szükségessé tette, mint a VoIP vagy a videó közvetítés, amelyeket a cégen belüli adatmennyiség rohamos növekedése csak még tovább fokoz. A folyamatosan növekvő adatforgalom során a sávszélesség fenntartásához sok esetben összetett, rendkívül költséges telepítés szükséges. A piaci kihívásokra a ZyXEL új, XS1920-12 smart-menedzselt switch eszköze megnövelt sebességgel, stabil hálózati csatlakozással és átfogó védelemmel válaszol, biztosítva a költséghatékony telepítést.

Az XS1920-12 smart kapcsolóval egyszerűen menedzselhetővé válnak a hálózati eszközök, és egy webalapú, praktikus, összesen tíz réz és két optikai vezetékes rendszer telepíthető. A vállalkozásoknál már korábban kiépített Cat5 és Cat5e infrastruktúrák, valamint a 100 megabit és gigabit eszközök is csatlakoztathatóak a Cat6A kábelekhez, így a 10 gigabit sebesség eléréséhez nem szükséges az egész hálózat lecserélése. Az XS1920-12 modell a Loop Guard funkciójával és az IP forrás őrzővel hatékony védelmet nyújt a MAC és az ARP hamis támadásai ellen. A további veszélyek, mint a BDPU vagy az IGMP ugyancsak a kkv hálózatokat célozzák, de az XS1920-12’s processzor védelem képes garantálni a hálózatok folyamatos működését a támadások alatt is. A gyártó a készüléket a kis- és középvállalkozások számára kínálja.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.

Next Post

Bezárt a TvTorrents

szo jan 17 , 2015
Bezár a TvTorrents. A site -nevéhez híven-, sorozatokkal foglalkozott, és nem kevesebb, mint tíz évet élt meg. A TvTorrentsen jó ideje nem volt publikus a statisztika, de már évekkel ezelőtt közel fél millió peerrel (akiktől a tartalmakat le lehetett tölteni) büszkélkedhetett, és a torrentek száma is harminc-negyven ezer felett volt. […]