Hihetetlen újdonság: jópénzért letölthetők A Dal számai

A Médiaszolgáltatás-támogató és Vagyonkezelő Alap (MTVA) is csatlakozott a magyar zenészek által indított Fair Play kampányhoz, így A Dal című műsorban elhangzott zeneszámokat is legálisan letölthetik az érdeklődők a kezdeményezés  weboldaláról elérhető zeneáruházakban. A közönség a www.fairplaymagyarorszag.hu oldalról jut tovább azokhoz a zeneáruházakhoz, ahonnan le lehet tölteni a dalokat pár száz forintért legálisan – mondta el Nyitrai Kata, az MTVA Szórakoztató Műsorok Főszerkesztőségének vezetője pénteken az MTI-nek. Hozzátette: az MTVA és a MAHASZ – Magyar Hanglemezkiadók Szövetsége együttműködésének célja A Dal című műsor kapcsán a legális letöltés fontosságát hangsúlyozni.

A ProArt Szövetség a Szerzői Jogokért egyesület által, 2013 nyarán indított Fair Play kampány célja, hogy felhívja a figyelmet a zenészi, alkotói és előadói munka elismerésére, valamint szorosabbra fűzze a zenei alkotók és az őket megtisztelő zenefogyasztók, a “fairplayerek”, kapcsolatát. Aki magáénak érzi az ügyet és támogatni akarja a Fair Play-t, annak csupán regisztrálni kell a www.fairplayhungary.hu oldalon.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.

Next Post

Wifis fotóaparát a Nikontól

szo febr 8 , 2014
A Nikon bemutatta a 12 megapixeles COOLPIX P340 fényképezőgépét, amellyel borotvaéles képek készíthetők nagy sebességgel. A kompakt COOLPIX P340 fényképezőgépet nagy fényerejű 5x optikai zoomos objektívvel szerelték fel, amely gyors, f/1,8 rekesszel rendelkezik nagy látószög mellett. Hab a tortán, hogy az 5x akár 10x zoomra is kiterjeszthető a Dynamic Fine […]
wifi