Hibrid it: oktat az S&T

osztalyA hibrid it a privát és publikus felhőszolgáltatások integrációja. Az S&T Consulting Hungary Kft. a közelmúltban elindította Magyarország első hibrid it oktatását, ahol a résztvevők az elméleti előadások mellett laborgyakorlatok segítségével ismerhették meg az on-premise infrastruktúra kiterjesztését egy hibrid környezetté.

A tanfolyam nagy sikerre és érdeklődésre való tekintettel az egy alkalmasra tervezett ingyenes oktatás teljes sorozattá nőtte ki magát, amelynek következő állomása Prága. A Microsoft által szervezett prágai oktatást, – amelyet szintén Kovács Norbert az S&T rendszermérnöke tart – egy újabb magyarországi követi majd.

Next Post

Akciós projektorokkal készül a Foci VB-re az Acer

ked máj 20 , 2014
Az Acer Magyarország a napokban hirdette meg projektor kampányát, amelynek keretében egyes projektorjai mellé professzionális felszereléseket ad ajándékba. Például Acer aktív 3D szemüveget, amely a projektorok 2D-3D konverter funkciójának segítségével egy Imax 3D moziban érezheti magát a boldog megajándékozott. A gyártó szerint a promótált projektorok mindegyike tökéletes lehet otthoni meccsnézésre, […]
stadion