Hi-Fi fejhallgatót mutatott be a Huawei

Huawei-TalkBand-N1A Huawei bemutatta új, csúcsminőségű bluetooth headsetét, a sport és a zene szerelmeseinek. A TalkBand N1 az iparág első Hi-Fi sztereo és Bluetooth headsetje, amelyet ezer dal tárolására elegendő négy gigabájt mp3 tárhellyel, Bluetooth hívás lehetőséggel és sport tracker funkciókkal látott el a gyártó. A gyártó szerint kiváló minőségű hangszóróelemeinek, APTX Bluetooth átvitel technológiájának és a 20-20KHz-es frekvenciasávnak köszönhetően a TalkBand N1 profi hangminőséget biztosít. Egy okostelefonnal párosítva a TalkBand N1 olyan fitnesz tracker, amely lépésszámláló funkcióval bír, és alkalmas többek közt a megtett távolság mérésére, az elégetett kalóriák számlálására is. Emellett a beérkező hívások adatait, a nevet és a telefonszámot is kijelzi, hogy használója útközben se mulassza el a fontos hívásokat.

A puha TPU gumifelület, valamint 18 grammos tömeg jellemzi a Huawei N1 készülékét, amely IP54 szintű por- és vízálló képességgel rendelkezik, így az aktív felhasználóknak sem kell aggódniuk az izzadtság kellemetlen hatásai miatt. Mindemellett a mágneses fülhallgató dizájnjának köszönhetően a TalkBand N1 kényelmes headsetből divatos nyaklánc kiegészítővé alakítható. A TalkBand N1 három elegáns színben, ezüst, szürke és piros verziókban lesz elérhető. A készülék ajánlott fogyasztói ára 119 euró.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.

Next Post

Nagy változások jönnek

pén márc 6 , 2015
Az Ericsson elnök-vezérigazgatója, Hans Vestberg a barcelonai Mobil Világkongresszuson az iparág egyre gyorsuló átalakulásáról beszélt, és kitért a társaság legújabb termékeire és szolgáltatásaira, valamint szót ejtett a 2015-re vonatkozó előrejelzésekről is. „Előrejelzésünk szerint négy kulcsfontosságú változás várható 2015-ben: a streamelt online tartalmakat nézők száma heti szinten felülmúlja majd a hagyományos […]

Friss, ropogós