Hét tipp, hogy ne csak az eszköz legyen okos, hanem a gyerek is I.

A gyerekek nagy részének karácsonyi listáján szerepel valamilyen okos kütyü: telefon, tablet, laptop, hogy csak a legnépszerűbbeket említsük. Fontos, hogy az ilyen típusú ajándékozás ne csak egy átadásból álljon: az eszközök valóban okos használatára meg is kell tanítani a gyerekeket. Íme néhány tipp, hogy mire érdemes figyelni és hogyan tanítható meg a gyereknek az ügyes használat.

1. Korlátlan hozzáférés minden tartalomhoz?
Ez nem célravezető egy 10-14 éves gyerek esetében, sőt később sem. Nem nekik való tartalmak a hírek egy része, szerencsejátékok, felnőtt tartalmak. Jobbnál jobb tartalomszűrők közül lehet választani – telepítsünk ilyet a telefonjára, vagy más internetkapcsolattal bíró eszközére, hogy az okos használatot biztosítsuk.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.

Next Post

Öt irodai termék, amit érdemes még idén beszerezni IV.

sze dec 27 , 2017
Itt az év vége, és a legtöbben csak pár nappal az ünnepek előtt kapnak észbe, hogy az éves költségkeret megmaradt részét még el kellene költenünk. Ilyenkor érdemes valóban hasznos termékeket vásárolni. A Leitz összegyűjtött öt irodai terméket, amit érdemes még idén beszereznünk, hogy a munkahelyen is gördülékenyen induljon az új […]
okostelefon