Héliummal töltött, mégsem lufi. Mi az?

A Seagate Technology bemutatta a 14 terabájtos héliummal töltött Exos X14 vállalati meghajtót. A gyártó szerint az Exos X14 az iparág legalacsonyabb energiafogyasztását, a legkisebb méretben és a legjobb teljesítménnyel nyújtja kategóriájában, így a merevlemez megfizethető megoldást kínál az adatközpontok számára, amelyek a tárolási kapacitásaik maximalizálását kívánják elérni, miközben csökkentik a bonyolultságot és a működési költségeket.
A globális adatközpontok igényeinek való megfelelés érdekében az Exos X14 beépített biztonsági rendszerrel rendelkezik, ez a Seagate Secure, amely minden adatot titkosít, teljesítményromlás nélkül. Az új meghajtó megfelel az Egyesült Államok Kormányának Federal Information Processing Standard (FIPS) 140-2, 2. szintű tanúsításának és a Common Criteria for Information Technology Security Evaluation (CC) nemzetközi számítógépes biztonsági tanúsítási szabványnak (ISO / EIC 15408). A tényleges gyártás a nyár során kezdik.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Next Post

Canon: új termékek a profi filmesek és műsorkészítők számára

ked ápr 3 , 2018
A Canon új full frame Cinema EOS kameráinak csúcsmodellje a C700 FF kamera, amely a 38,1 x 20,1 mm-es CMOS-szenzornak köszönhetően akár 5.9K felvételekre is képes. Az EOS C700 FF együttműködik az objektívek széles választékával, EF- és PL bajonettel, de akár anamorfikus objektívekkel is. EF objektívek használata esetén a C700 […]