HBO GO Tizen-ready lett

Nyilas-OrsolyaMár a Tizen operációs rendszerű Samsung okostévéken is élvezhető Magyarországon az HBO GO online tartalomszolgáltatása. 2015. augusztus 25-étől ugyanis erre a platformra is elérhető az HBO GO alkalmazása, amelynek segítségével – havi előfizetési díj ellenében – hozzá lehet férni az HBO GO videotárában elérhető több száz órányi tartalomhoz.

„Folyamatosan arra törekszünk, hogy okostévéinken elérhető változatos tartalmakkal a szórakozás egy egészen új szintjét biztosítsuk vásárlóinknak. Jelentős eredmény, hogy a Tizen operációs rendszeren már az HBO GO alkalmazása is letölthető, amellyel az HBO GO teljes magyarországi online videokínálatához hozzá lehet férni Magyarországon. Segítségével a család minden tagja kedvére válogathat a mozifilmek, sikersorozatok, dokumentumfilmek, koncertfilmek, az animációs- illetve rajzfilmek között” – mondta el Nyilas Orsolya, a Samsung Magyar Zrt. vállalati kommunikációs vezetője.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.

Next Post

Új taggal bővül az LG G PAD táblagép-család

hét aug 31 , 2015
A berlini IFA 2015 kiállításon mutatja be a G Pad táblagép-család legújabb tagját az LG Electronics (LG). A hivatalos bejelentést követően a G Pad II 10.1 LTE és wifi-képes változatban is megvehető lesz Észak-Amerika, Európa és Ázsia legfontosabb piacain. Az tablet WUXGA (1920×1200) felbontású kijelzőt, négymagos, 2,26 GHz-es Quad-Core Qualcomm […]

Friss, ropogós