Határ a csillagos ég: Softline AG – IPR-Insights partnerség

A szoftvereszköz-gazdálkodás (SAM), it-biztonság, virtualizáció és infrastruktúra-menedzsment területekre fókuszáló nemzetközi it-tanácsadó csoport, a Softline Group partnerségi megállapodást kötött az átfogó szoftvereszköz-gazdálkodási (SAM) szolgáltatásokat és licenctanácsadást nyújtó IPR-Insights-szal.

“A Softline Group folytatja növekedését mind helyi szinten, mind nemzetközi piacokon. Egyes nagy nemzetközi ügyfelek számára fontos lehet, hogy telephelyükön alkalmazzanak szoftvergazdálkodási eszközöket (vagy azok egy részét). A nemzetközi ügyfélkörünk folyamatos növekedést mutat, és ez a partnerségi megállapodás, hogy Európa-szerte nagy erőforráskészletet tesz számunkra elérhetővé, és azt a rugalmasságot biztosítja, amire szükségünk van. Nagy várakozással tekintek erre az új partnerségre” – mondta Martin Schaletzky, a Softline Group vezérigazgatója.

“Örülök, hogy olyan partnerre találtunk a Softline Group-ban, aki tökéletesen illeszkedik nemzetközi növekedési stratégiánkba. A két szervezet vevő centrikus szemlélete nagyon jól illeszkedik egymáshoz” – mondta Zsoldos Sándor (a képen középen), az IPR-Insights vezérigazgatója. “A szinergikus partnerségben a két cég kölcsönösen építhet egymás speciális szaktudására, és skálázható szoftvereszköz-gazdálkodási portfóliót tud kínálni. Ügyfeleink hasznosíthatják tanácsadóink átfogó nemzetközi projekt-tapasztalatait, és ezáltal a Softline Group és az IPR-Insights versenyképes megoldásokat kínálhat teljes európai lefedettséggel.”

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Next Post

Megnyílt a Huawei Customer Service Center

vas jan 22 , 2017
A Huawei megnyitotta első hazai ügyfélszolgálati központját Budapesten, ahol felhasználói számára teljes körű tájékoztatást és szerviz szolgáltatásokat kínál. A Huawei Customer Service Centerben lehetőség van a vállalat viselhető okos eszközeinek, valamint okostelefon és táblagép kiegészítő termékeinek megvásárlására. Az új irodával bővült a Huawei szerviz szolgáltatása, amely már minden 30 ezer […]
Huawei

És még ez is...