Hat Infoprog versenyző kapott ösztöndíjat az SAP-tól

Ablonczy Balázs
Ablonczy Balázs

Informatikai eszközökre, tankönyvekre, és van, aki kollégiumi szállására fogja költeni azt az ösztöndíjat, amelyet az SAP Hungary Kft. ajánlott fel a XIX. Infoprog számítástechnikai verseny legeredményesebb résztvevői számára. A kárpát-medencei magyar tannyelvű iskolák számára meghirdetett megmérettetés széles körű együttműködésnek köszönhetően valósulhatott meg.

A hat legjobb helyezést elért, támogatást kapó fiatal mindegyike szeretne továbbtanulni, és jellemzően programozóként kezdene el dolgozni. „Örömünkre szolgál, hogy e verseny több éve szolgálja a fiatalok oktatását, és ráirányítja a figyelmet a informatikai képzés fontosságára”-jelentette ki Ablonczy Balázs, az SAP magyar leányvállalatának ügyvezető igazgatója. A szoftvercég által felajánlott támogatás összege 775 000 forint volt.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Next Post

Megújítanák a közösségi keresést

ked júl 1 , 2014
A Xerox a közösségi ötletbörze (crowdsourcing), mint kutatási platform lehetőségeinek kiaknázását bővíti ki egy új fejlesztésével. A társaság európai és indiai kutatási központjában olyan szoftveres szűrőrendszert fejlesztettek, amely képes egy – egy tudományos probléma megvitatása során felgyorsítani a kereséseket a crowdsourcing felületeken úgy, hogy tagek, kommentek, vagy a téma szakértőinek […]

És még ez is...