Használd a QNAP NAS-t vezeték nélküli központként a WirelessAP Station applikációnkkal

A QNAP Systems bejelentette a WirelessAP Station alkalmazást, amellyel a QNAP NAS-t kiegészítve egy PCIe vezeték nélküli hálózati adapterrel, wireless bázisállomásként használhatunk.

A QNAP újítási és áttörő fejlesztései számos elismerést kaptak a 2017 CES alkalmával. „A WirelessAP Station-nel a felhasználók közvetlenül csatlakozhatnak a NAS-ra és érhetik el adataikat az egyéb hálózati eszközök kihagyásával, melyek teljesítménye gyakran befolyásolja a sebességet” – mondta Hanz Sung a QNAP termékmenedzsere, Mint hozzátette, a WirelessAP Station nem csak egy bázisállomást hoz létre, hanem egy független és biztonságos vezeték nélküli hálózatiot is.

A vezeték nélküli kiegészítő adapterek a több PCIe csatlakozóval rendelkező QNAP NAS-okba telepíthetők, teljesen független hálózatot hoznak létre és még több csatlakozási lehetőséget kínálnak. A WirelessAP Station támogatja a dolgok internete környezetet (IoT) is, segítségével biztonságos környezet alakítható ki anélkül, hogy az más hálózati eszközöknek is elérhető lenne.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.