Hasít a Delta Systems

Vidra László DeltaA Delta Technologies Nyrt. elfogadta a Delta Systems Kft. éves beszámolóját, a cég nettó eredménye várhatóan meghaladja az 1 milliárd forintot – közölte a vállalat. A cég frissített csoportszintű árbevétele, a társaság fennállása óta rekordszinten alakul és várhatóan eléri a 26,6 milliárd forintot. Az elfogadott beszámolók alapján előzetesen kalkulált csoportszintű árbevétel több mint hatszázmillió forinttal meghaladja a májusi pozitív profitwarning jelentésben szereplő adatot. A tájékoztatás szerint az árbevételi terv felülteljesítése miatt valószínűsíthető, hogy mind az EBITDA (kamatok, adózás és értékcsökkenési leírás előtti eredmény), mind az EBIT a módosított pénzügyi célokban ismertetett tartomány felső határát átlépve jobban alakul.

„Kedvezőtlen gazdasági környezetben lebonyolított nagy volumenű, sikeres akvizíciós zárást követően múltuk felül saját terveinket. Ez nem csupán azt igazolja, hogy növekedési pályánkat helyesen jelöltük ki, hanem a vállalatcsoportban rejlő üzleti értéket is hűen mutatja. A szervezeti átalakítást követően újra felülvizsgáljuk terveinket és a következő időszakban valamennyi erőforrásunkkal céljaink elérésén dolgozunk – mondta Vidra László, a Delta Systems ügyvezetője.


 

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Next Post

A Vodafone mobilhálózata a legmegbízhatóbb

pén szept 23 , 2022
ShareTweetPinShareA Vodafone mobilhálózata a legmegbízhatóbb Magyarországon az adat- és hangszolgáltatás terén – állapította meg az umlaut SE által elvégzett teszt a magyarországi szolgáltatók hang- és adatszolgáltatásainak teljesítményéről a távközlési vállalat közlése szerint. A társaság tájékoztatása szerint Európa egyik vezető független mobilhálózat-tesztelő és -értékelő cége, az umlaut tavasszal 21 napon keresztül […]
Vodafone

És még ez is...