Háromnapos képzéssel lábalhatnak ki a gödörből az építőipari kivitelezők

IPOSZ - IVSZ képzésEurópai uniós forrás felhasználásával digitális képzést szerveztek az építőipari kivitelezők számára, hogy támogassák a mikrovállalkozások fejlődését, a korszerű technológia térnyerését az ágazatban – közölte az Ipartestületek Országos Szövetsége (IPOSZ).

Németh László, az Ipartestületek Országos Szövetségének elnöke ismertette, hogy a Gazdaságfejlesztési és innovációs operatív program keretében ötvenmillió forint felhasználásával az Informatikai, Távközlési és Elektronikai Vállalkozások Szövetségével (IVSZ) közösen valósítják meg az országos projektet. A projekt részeként száz főre kiterjesztett mélyinterjút készítettek, ez alapján alakították ki a tananyagot az építőipari kivitelezőkkel közösen – tájékoztatott az IPOSZ. Tordai Balázs, az IVSZ ipar 4.0 szakértője a közleményben kiemelte, sok vállalkozó még mindig nem használja a közösségi médiát tevékenysége támogatására, ezért a képzésen ezeknek a platformoknak a lehetőségeivel is megismerkednek a résztvevők, hogy miként használják vállalkozásuk érdekében. A digitális eszközök az ajánlatok elkészítésében is nélkülözhetetlenek, egy látványos prezentáció pedig hozzájárulhat a sikeres üzletkötéshez. Az oktatási napokon bemutatják az épület információs modell rendszert is — tette hozzá a szakértő. A képzésen alkalmanként húsz fő vehet részt. Eddig már kétszer háromnapos oktatást tartottak a programban, és folyamatban van az utolsó szervezése is – közölte az IPOSZ.

-szerk-Vélemény
Magyarul 50 millió forintból (3×20, plusz az utolsó 20 fő) 80 főt képeznek ki, azaz fejenként 625 ezer forintból. Érdemes rákeresni a neten, hogy mennyibe kerülnek a hasonló szintű tudásanyagot nyújtó háromnapos tanfolyamok. A legdrágább tanfolyamokon kívül úgy felébe, harmadába, vagy akár a tizedébe.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.

Next Post

TikTok-videó alapján találtak rá egy illegálisan tartott oroszlánra

ked jún 29 , 2021
Egy TikTok-videó alapján találtak rá és mentették ki egy magánházból az illegálisan tartott, fogaitól és karmaitól megfosztott oroszlánt Kambodzsa fővárosában. A 18 hónapos, hetven kilogrammos hímet a tengerentúlról importálta egy kínai nemzetiségű személy, hogy otthonában nevelje fel – idézi a környezetvédelmi minisztérium szóvivőjét, Neth Pheaktrát a The Telegraph online kiadása. […]
tiktok

Friss, ropogós