Három új tablet a Telenor kínálatában

tabletEgy belépőszintű és két középkategóriás készülékkel bővül a Telenor táblagépeinek kínálata. Az Alcatel ONETOUCH Pixi 3 8.0 modellt már 5990 forintért lehet hazavinni a Telenor legnépszerűbb mobilnetes tarifájával, a Hipernet Mediummal, két év hűségvállalás mellett. A nyolccolos, HD-felbontású kijelzővel szerelt táblagép kivitele vékony, tömege pedig csupán 335 gramm. Belsejében kétmagos processzor dolgozik, és nem csupán wifis vagy mobilinternetezésre, de akár hanghívásra is alkalmas, háttértára pedig memóriakártyával bővíthető.

Az Alcatel ONETOUCH Pop 10-es készülék 9,6 colos átlójú, HD-felbontású IPS-kijelzővel szerelt készülékhez külön megvásárolható a noteszgépekéhez hasonló billentyűzet, amelyet az aljához lehet kapcsolni. Tapipadja és betűgombjai révén hosszabb dokumentumokat is kényelmesen be lehet gépelni. A Huawei MediaPad T1 táblagép 0 forintos kezdőrészlettel, 22 havi 1135 forintos részletre megvásárolható a Telenornál Hipernet Medium csomaggal, két évre vállalt hűséggel. Ez a nyolccolos, HD-felbontású kijelzővel szerelt készülék szintén csupán 7,9 milliméter vastag, tömege csupán 360 gramm.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.

Next Post

NMHH: a Telenor és a Magyar Telekom kihúzta a gyufát

pén jún 12 , 2015
Az NMHH hivatalból általános hatósági felügyeleti eljárást indított a Magyar Telekom Nyrt. és a Telenor Zrt. ellen. Több ponton felmerült ugyanis a jogszabályok megsértésének gyanúja a két mobilszolgáltatónál megkötött előfizetői szerződések július 1-jétől tervezett, számos díjemelést tartalmazó módosításával és annak közlési módjával kapcsolatban. A hatóság ugyan a vizsgálat során számít […]