Három új Oppo okostelefon mutatkozik be a magyar piacon

OPPO Find X5Az Oppo okoseszközgyártó áprilistól három új okostelefonnal bővíti kínálatát Magyarországon. Néhány nap eltéréssel kereskedelmi forgalomba kerül a márka februárban bemutatott felsőkategóriás csúcskészüléke, a Find X5 Pro, valamint a népszerű Reno széria két legújabb modellje, a Reno7 5G és a Reno7 Lite 5G.

Az Oppo okoseszköz márka Find X5 Pro, Reno7 5G és Reno7 Lite 5G okostelefonjai, valamint az Enco X2 vezeték nélküli fejhallgatója áprilistól Magyarországon is elérhetők a vezető szolgáltatók és kereskedelmi hálózatok kínálatában. A Find X5 Pro és a Reno 7 széria hivatalos megjelenésével a márkának jelenleg öt okostelefonja, valamint négy vezeték nélküli fülhallgató modellje kapható a magyar piacon.

A februárban bejelentett Find X5 Pro okostelefonban az Oppo több iparágvezető képalkotási, valamint energiagazdálkodási innovációja mutatkozott be. A készülék már tartalmazza a svéd Hasselblad kameratechnolgóiáját és az Oppo MariSilicon X neurális processzorát, amely először tesz lehetővé Android okostelefonon 4K Ultra Night Video rögzítést. A készülék támogatja a gyorstöltés új korszakát ígérő SUPERVOOC és Battery Health Engine technológiákat is, amelyek amellett, hogy telefon feltöltéséhez szükséges időt a töredékére csökkentik, az akkumulátor eredeti kapacitását is jelentősen képesek meghosszabbítani.

Az új Reno7 5G és Reno7 Lite 5G a márka fiataloknak szánt ultravékony 5G-s okostelefonjai karakteres dizájnnal, professzionális portréfotózási képességekkel, Netflix HD és Amazon Prime Video HD tanúsítvánnyal minősített kijelzővel rendelkeznek, valamint ugyancsak támogatják a SUPERVOOC gyorstöltési technológiát. A Reno7 5G éjfekete és hullámkék, a Reno7 Lite 5G pezsgő ezüst és kozmikus fekete változatban lesz elérhető Magyarországon.


 

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.

Next Post

A világegyetem legkisebb "földrengéseit" fedezték fel Magyarországon

csü ápr 14 , 2022
Az ELTE TTK Anyagfizikai Tanszékén végzett mikromechanikai kísérletek során kiderült, hogy a fémek maradandó alakváltozása során lejátszódó mikroszkopikus deformációs lavinák tökéletes analógiát mutatnak a földrengésekkel. Az ELTE közleménye szerint a felfedezést az egyetem egyedülálló kísérleti berendezése tette lehetővé, mely képes érzékelni a néhány köbmikrométeres fém mintadarabokból érkező rugalmas hullámokat. Közel […]
Mikromechanika - A néhány mikrométer méretű cink egykristály oszlopok

Friss, ropogós