Három SIM-es okostelefon az Acertől

sim-kartyaAz Acer a napokban mutatja be a Computexen az új Acer Liquid E700 okostelefont, becélozva mindazokat, akik nem szeretnék, hogy okostelefonjukat naponta kétszer fel kelljen tölteni. Az Acer Liquid E700 60 nap készenlétet, akár 12 óra videólejátszást, 100 óra zenehallgatást és 24 órás beszélgetési időtartamot garantál felhasználójának.

A telefon öt coll átlójú, IPS technológiájú, HD képernyővel rendelkezik, ami 178 fokos betekintési szögekben is még élvezhető képet nyújt. A Zero Air Gap technológia magas fényerejű képmegjelenítést, éles szövegvisszaadást biztosít a legkülönfélébb fényviszonyok között is. Az Acer Liquid E700 tri-SIM opciós. Az akkumulátora 3500 mAh-ás vastagsága 9,9 milliméter, tömege 155 gramm.

A processzora négymagos, 16 GB belső háttértárával és 2 GB flash memóri az átlagos felhasználó számára több, mint elegendő.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Next Post

Az adathalászok egyre jobban kedvelik a PayPalt

ked jún 3 , 2014
A legfrissebb Cyberoam statisztika szerint 2014. első negyedévében a PayPal nevével visszaélő regisztrált adathalász incidensek száma 18 600 darab volt, ami a elmúlt esztendőhöz képes jelentős, 70 százalékos növekedést jelent. Az adathalász támadások fő célpontjai mindig is kapcsolódnak a pénzmozgáshoz, így elsősorban bankok, fizetésközvetítők, pénzt kezelő hivatalok, illetve jelentősebb közösségi […]
ZX-81

És még ez is...