Három megabites ADSL az Externettől

Az Externet Magyarországon elsőként 3 Mbit/s sávszélességű ADSL szolgáltatást indított üzleti előfizetők számára Externet PowerDSL néven. A szolgáltatással elérhető legmagasabb sávszélesség letöltési irányban 3 Mbit/s, feltöltési irányban 768 Kbit/s, amely a piacon jelenleg elérhető sávszélesség kétszerese. Az új PowerDSL csomag az Externet többi szolgáltatásához hasonlóan e-mail vírus- és spamszűrést is tartalmaz, az előfizetői oldalon Cisco router biztosítja a helyi hálózat biztonságos csatlakozását. Az Externet PowerDSL a nagy sávszélesség-igényű vállalatok számára egyedülálló alternatívát biztosít a kétszer-háromszor drágább bérelt vonali összeköttetések kiváltására. A szolgáltatás jelenleg a Matáv ADSL szolgáltatási területeken érhető el már havi nettó 88 900 forintos ártól.

Az Externet Informatikai Kft. az econet.hu cégcsoport tagja, mely a hazai internetes és informatikai piac meghatározó tőzsdei vállalata.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Next Post

Kovács az Axelero Adatpark élén

sze okt 20 , 2004
Az Axelero Internet 2004. október 1-jétől Kovács Zsoltot (35) nevezte ki az Axelero Adatpark értékesítési vezetőjének. A Kovács korábban az Interware Rt. szerverhotel igazgatójaként dolgozott, ahol egyik fő kezdeményezője és létrehozója volt a szerverhotel projektnek. Ezt megelőzően, 2003-ban az EuroTrend rendszerintegrációs igazgatója volt, ahol a rendszerintegrációs divízió vezetésével, feladatmegoldások koordinálásával […]
Kovács Zsolt Axelero

És még ez is...