Három konkurensét vette meg idén nyáron a Szallas.hu

A kedvezményes szálláscsomagok online piacán vásárolt fel három céget a Szallas.hu csoport: a 2017. augusztus 31-ével záródó akvizíciók keretében a csakutazas.hu, a nemaradjle.hu és a sporoljvelem.hu oldalak kerültek a cég tulajdonába.

Az augusztus végén lezárult tranzakciókban a Szallas.hu a diszkontáras közvetítői piac három szereplőjét vette meg, amelyek 2016-ban együttesen közel egymilliárd forint értékben adtak el akciós szálláshelyeket. A sporoljvelem.hu-t a cég már a Szallasguru.hu oldalba integrálta, míg a nemaradjle.hu és a csakutazas.hu szolgáltatások továbbra is saját arculatukkal, márkanevüket megőrizve, de már a Szallas.hu csoport informatikai infrastruktúráján érhetők el. A tranzakció értékét üzleti titokra hivatkozva nem közölték.

A Szallas.hu már öt országban rendelkezik saját képviselettel, a portál 175 ország szálláshely-kínálatát közvetíti az utazni vágyóknak. A honlapnak több mint egymillió regisztrált felhasználója van, és havonta mintegy kétmillió látogató keresi fel.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.

Next Post

Fellebbezett a Google

csü szept 14 , 2017
Fellebbezést nyújtott be hétfőn a Google az Európai Bizottság által a trösztellenes szabályok megsértése miatt kiszabott, mintegy 2,4 milliárd eurós bírság ellen. A bizottság egyik szóvivője annyit reagált a fellebbezés hírére, hogy a brüsszeli testület meg fogja védeni az álláspontját a bíróságon. Az uniós versenyjogi hatóság azért szabta ki júniusban […]
Google vs. Europa