Három hónap ingyenes Stadia Pro hozzáférés

LG webOS televízióAz LG Electronics (LG) a Google Stadia-val együttműködve három havi ingyenes hozzáférést kínál a Stadia Pro platformhoz az LG okostévé-tulajdonosoknak.

A promóciós lehetőség korlátozott ideig érhető el a legalább 5.0-ás webOS verziószámmal ellátott LG televíziókon, abban a huszonkét országban, ahol a Stadia, a Google felhőalapú játékplatformja hozzáférhető, köztük Magyarországon is. Az ingyenes Stadia Pro hozzáférést igénylő LG tévétulajdonosok több mint ötven játékhoz kapnak azonnali hozzáférést, havonta új tartalmakat érhetnek el, és rendszeresen élhetnek a platform különféle játékokra és kiegészítő tartalmakra vonatkozó egyedi kedvezményeivel. Mivel a Stadia Pro másodpercenként akár 60 képkocka megjelenítésével kínál 4K HDR képminőséget a játékokhoz, mindehhez pedig 5.1-es térhatású hangzást garantál, az LG okostévék tökéletes választást jelentenek azok számára is, akik külön konzol vagy gamer számítógép nélkül is teljes mértékben ki akarják használni a platform adta lehetőségeket.

A Stadia áruházban több mint 250 népszerű játék — köztük a Cyberpunk 2077, a Resident Evil Village, az Assassin’s Creed: Valhalla, a Hitman 3 és a Baldur’s Gate 3 — vásárolható meg, de a platformon keresztül a felhasználók egyre több ingyenes játékhoz és demóhoz is hozzáférhetnek. Ezek mindegyike egyszerűen, egy kompatibilis kontrollerrel azonnal kipróbálható, a játék letöltése vagy telepítése nélkül. Az ingyenes Stadia Pro regisztráció gyors és egyszerű az LG okostévéken: a felhasználóknak az LG Content Store alkalmazásban csupán rá kell kattintaniuk a Stadia Pro ajánlatra, ahol egy QR-kód beolvasása után, a kapott egyedi kódjukkal kényelmesen elindíthatják a bejelentkezési folyamatot.


 

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Next Post

Új sportcsatorna a Direct One kínálatában

pén aug 5 , 2022
ShareTweetPinShareA Direct One televíziós szolgáltató sportcsatorna kínálatában augusztus elején a megszűnő Digi Sport 1 és Digi Sport 1 HD csatornákat a Match 4 és Match 4 HD csatornák váltják. A Digi Sport 1 és a Digi Sport 1 HD augusztus 4-ig marad a szolgáltató kínálatában, mivel ezek a csatornák megszűnnek […]
sport foci

És még ez is...