Hangprojektor, mert megérdemled: az LG ezt ajánlja karácsonyra

zenexMásfél hónap múlva itt a karácsony, ezért az LG szakemberei összegyűjtöttek néhány ötletet, aminek biztos, hogy örülnek majd a családtagok: a szülők, a nagyik, nagypapik, a nagynénik, nagybácsik, tesók, unokatesók.

Az LG „hangprojektorait” (Mennyivel elegánsabban hangzik ez, mit a hpórias hangfal, vagy a technicista hangsugárzó! A -szerk- megj. ) kortól és nemtől függetlenül minden zeneszerető családtagnak bátran ajánljuk. A Music Flow HS8 hangprojektor a gyártó szerint hihetetlen térhangzást biztosít, prémium kialakításának köszönhetően pedig bármely szobában nagyon jól mutat. A beépített Google Castnak köszönhetően akár mobiltelefonunkkal is kiválaszthatjuk, mely zeneszámokat szeretnénk meghallgatni. Ha pedig inkább hordozható, vezeték nélküli hangsugárzót ajándékoznál: a bluetooth-képes Music Flow P5 15 órás folyamatos lejátszást és erőteljes hangzást biztosít. Sokoldalú felhasználhatósága trendi kialakítással párosul.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Next Post

Országos hálózattá bővítik a Bűvösvölgyet

sze nov 18 , 2015
Országos hálózattá bővíti másfél éve működő fővárosi oktatóközpontját, a Hűvösvölgyi úton található Bűvösvölgyet a Nemzeti Média- és Hírközlési Hatóság (NMHH) – közölte a hatóság Kommunikációs Igazgatósága az MTI-vel. Tervek szerint Debrecenben nyílik meg jövőre az első vidéki médiaértés-oktató központ. Összesen hat, azaz három-három megyénként egy-egy vidéki médiértés-oktató központot tervez megnyitni […]

És még ez is...