Hamis mobilt adott volna el VV Viki?

VV-VikiKellemetlen helyzetbe került Pácz Viktória Anna, valóvilágos nevén VV Viki. A Blikk azt írja, hogy egy hamis mobiltelefont adott el igaziként. A cikk szerint egy hirdetésre jelentkezve került kapcsolatba a vevővel, és azt mondta neki, hogy az édesapjának van egy kicsit hibás Samsung Galaxy S5 típusú telefonja, amit alig egy hónappal azelőtt vett 190 ezer forintért. Elmondta, hogy garancia van a telefonon, de mivel ő nagyon elfoglalt, nem akar azzal foglalkozni, hogy visszacserélteti, inkább megszabadulna tőle negyvenezer forintért (Miért is keltene ez bárkiben is gyanút? A -szerk- megjegyzése). A beszámoló szerint az egykori valóságshow-szereplő házhoz ment, de már előre telefonon figyelmeztette a vevőt, hogy maximum három perce van az adásvételre, mert rohannia kell.

“Eleve késett két órát, úgyhogy már sötétben érkezett. Én éppen lázas beteg voltam, leszaladtam, beültem a kocsijába, amiben nem volt világítás. Ideadta a telefont, azt mondta, rohannia kell, de ha bármi gond van, hívjam. Amikor felértem, már azonnal láttam, hogy át lettem verve. Ez ugyanis egy gagyi hamisítvány, kétezer forintot sem ér. A hozzáadott garancialevélen pedig egy olyan karcagi cég pecsétje van, ami két éve megszűnt” — mondta a Blikknek Sz. Zsolt L., aki ezután állítólag már hiába tárcsázta Vikit, ezért feljelentést tett a XVI. kerületi rendőrkapitányságon csalás miatt.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.

Next Post

LTE: a Gartner nagyra értékeli az Ericssont

hét máj 18 , 2015
Az Ericsson bejelentette, hogy a Gartner informatikai kutató és tanácsadó vállalata továbbra is az LTE iparági vezetőjének pozicionálja az Ericssont, amely 2015-ben immáron hatodik éve szerepel folyamatosan az LTE infrastruktúra jelentés ’Bűvös Négyzet’ listájának vezetői kvadránsában. Az Ericsson cselekvési és végrehajtási képesség szempontjából a 2015. április huszadikán kiadott idei jelentésben […]