Hamis banki átutalási bizonylatokkal verte át az eladókat, persze elfogták

Hamis átutalási bizonylatokkal csalta ki az eladásra szánt árucikkeket egy nő. A Pécsi Rendőrkapitányság vádemelési javaslattal zárta le az ügyet.

Csalás vétség és hamis magánokirat felhasználása vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt nyomozott a Pécsi Rendőrkapitányság az ellen az 54 éves délegyházi nő ellen, aki az 2016. július 15-e és 24-e között egy internetes oldalról rendelt különböző táskákat és cipőket, majd az eladóknak hamis banki átutalási bizonylatokat küldve kérte az árucikkek feladását. A sértettek az árut feladták, azonban a hamis bizonylatokból adódóan a vételár soha nem érkezett meg a nők számlájára. A rendőrök az adatgyűjtés eredményeként azonosították az elkövetéssel gyanúsítható nőt, majd 2017. májusában elfogták, és kihallgatták gyanúsítottként. A rendőrségi vizsgálat összesen kilenc rendbeli jogsértés gyanúját tárta fel. A hatóság a nyomozást a napokban befejezte, és az ügy iratait vádemelési javaslattal megküldte az ügyészségnek.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Next Post

Lesz móka, kacagás: Hegedüs Katalin az eMAG.hu-nál folytatja

csü aug 24 , 2017
Új kereskedelmi igazgatót nevezett ki a dél afrikai Naspers csoport érdekeltségébe tartozó eMAG.hu internetes webáruház. Hegedüs Katalin a softline divízió vezetőjeként az eMAG termékkínálatának bővítése mellett, a softline csapat hatékony vezetésére fókuszál. Hegedüs az 1994-1998 között, a Budapesti Kereskedelmi, Vendéglátóipari és Idegenforgalmi Főiskolán végzett tanulmányai után, karrierjét a Metro magyarországi […]

És még ez is...