Ha hibrid a felhőd, ezt tudnod kell IV.

felhoA felhőszolgáltatások használata egyre szélesebb körben terjed, azonban kevés szervezet áll át száz százalékban felhőalapú modellre. A legtöbben „hibrid informatikával” dolgoznak, azaz az erőforrásaik egy része házon belül, egy része pedig a felhőben fut. Ezt a modellt általában nehezen kezelik a vállalatok, illetve a szervezeten belül az informatikai szakemberek. Néhány tanáccsal nyújt segítséget a NetIQ Novell SUSE Magyarországi Képviselet.

Reagáljunk gyorsan az esetleges szivárgásokra!
Hibrid környezetekben különösen fontos, hogy mindenre kiterjedjen a védelem, mindenhol figyeljünk az esetleges incidensekre, és sehol ne hagyjunk őrizetlen támadási felületet. A fejlett biztonságiesemény-kezelő megoldások, mint például a NetIQ Sentinel a fizikai, virtuális és felhőalapú környezetekben egyaránt képesek az események monitorozására és elemzésére, illetve a szükséges lépések automatikus megtételére. Ezáltal mindenhol teljes körűen, valós időben átláthatóvá válnak az informatikai tevékenységek, aminek köszönhetően csökken a biztonsági fenyegetések kockázata, és minden szinten következetesen betarthatók a házirendek.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Next Post

A Sony bemutattav az Xperia Z4 tabletet

vas márc 8 , 2015
A Sony Mobile bemutatta az új Xperia Z4 tabletet. Az új tablet a vezető táblagépek csoportjában a legteljesebb szórakoztató élményt nyújtja a Sony legfényesebb 10,1 hüvelykes 2K felbontású kijelzőjének és a hosszú akkumulátor üzemidőnek (akár 17 óra videó lejátszás) köszönhetően. A készülék androidos, az IP68 besorolásnak megfelelően víz- és porálló, mi több fedetlen […]
Android

És még ez is...