Gyors RAM-ra van szükséged? Itt van

HyperXA HyperX, a Kingston Technology Company Inc., divíziója bejelentette a HyperX FURY DDR4 memória megjelenését. A HyperX FURY DDR4 az első olyan termékcsalád, amelynek Plug-and-Play funkciói automatikus órajel-növelést biztosítanak az Intel X99 lapkakészletet és Haswell-E processzorokat használó, csúcskategóriás asztali gépek új generációjának. A HyperX FURY DDR4 2133 MHz, 2400 MHz és 2666 MHz órajelű, különböző konfigurációjú, 8 GB-tól 64 GB-ig terjedő készletekben érhető el. A HyperX FURY DDR4 memória az Intel hat- és nyolcmagos processzorainak nagyteljesítményű, ugyanakkor költséghatékony újítása, amely a felhasználók számára lehetővé teszi a gyorsabb video szerkesztést, 3D-renderelést, zavartalan játékélményt és programozást. Alacsony, 1,2 V-os beállításával teljes mértékben kiaknázza az energiahatékony modul előnyeit. Hőelosztója a termékcsalád jellegzetes aszimmetrikus kialakítását megőrizve, letisztult fekete dizájnnal alkalmazkodik a legújabb hardver stílusirányzatokhoz.

A HyperX a felsőkategóriás Predator DDR4 termékcsaládot 32 GB-os és 64 GB-os kapacitású modulokkal egészítette ki, amelyeket kifejezetten azon felhasználók számára terveztek, akik rajonganak a rendkívüli teljesítményért, és a lehető leggyorsabb memóriára vágynak. A HyperX Predator DDR4 különböző konfigurációjú, akár 3000 MHz-es órajelű készletekben is elérhető.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.

Next Post

Az sem kizárt, hogy beléd költözzön a net

ked márc 10 , 2015
A Kaspersky szakértői a svéd BioNyfiken bio-hacking közösséggel együttműködve vizsgálják, hogy milyen következményekkel is járhat, ha az internet egyre inkább a részünkké válik. Konkrétan, ha beültetnek a testünkbe valamilyen eszközt: pacemakert, inzulinpumpát, hallókészüléket, vagy agyat stimuláló rendszert. Egyre többen vannak ugyanis, akik nem egészségügyi, hanem kényelmi okból helyeztetnek el technológiai […]
Kaspersky

Friss, ropogós