Gyors és energiatakarékos: itt az NGB6616 router

routerÚj duális, vezeték nélküli média routert dobott piacra a tajvani ZyXEL. Az NGB6616 modell akár 1200 Mbps sebességgel is képes a legnagyobb HD tartalmakat és nagy felbontású alkalmazásokat működtetni a hálózatokon. A gyártó szerint a router a gyorsaság mellett a környezettudatos működés tekintetében is kiemelkedő, a beépített QoS funkciónak köszönhetően kisebb igénybevétel esetén azonnal energiatakarékos üzemmódba kapcsol. Az eszköz a full-HD tartalmakat és a VoIP telefon funkcióit is zavartalanul működteti, a 2.4 GHz sávon egészen 300 Mbps-ig, míg 5GHz esetén elérhető a 867 Mbps is.

A beépített zConfig applikáció a személyes igényeknek megfelelően konfigurálja a hálózatot. Az alkalmazással megváltoztatható a vezeték nélküli hálózatok neve és jelszava, szabályozható a csatlakoztatott eszközök száma, blokkolhatóak a nem kívánt Wi-Fi eszközök, és beállítható a szülői kontroll is. Az NBG6616 emellett intelligensen szabályozza az energiafogyasztást, kisebb igénybevétel esetén energia-takarékos üzemmódba kapcsol.

Ez is érdekes

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.

Next Post

OKI: légy nyomtatózseni!

csü nov 20 , 2014
Nyomtatáskor előfordulhat, hogy az alapanyag nem tökéletes, és ilyenkor extra munkát jelent a hibák kiküszöbölése. Szerencsére egy okos multifunkciós készülékkel, mindezt néhány mozdulattal elvégezhető. Az egyik leggyakoribb esetet: könyvet vagy magazint kell fénymásolni, ám a gerinc nem simul rá az üvegre, így a másolaton egy vastag fekete csík marad a […]
Nyomtató