Győrfivel erősít a Szallas.hu

Győrfi DánielTechnológiai vezető (CTO) pozíciót nyitott a Szallas Group. Olyan, a területében gazdag tapasztalattal rendelkező szakembert kerestek, aki regionális nagyvállalati környezetben jártas, így többek között abban is a cégcsoport segítségére lesz, hogy a lokális fejlesztői csapatok regionális fejlesztői szervezetté váljanak.

A lokális és regionális információtechnológiai és fejlesztői csapatának irányításával végül Győrfi Dánielt bízta meg. Fő feladatai közé tartozik a nagyvállalattá növekedett csoport technológiai, it-folyamatbeli és szervezeti fejlesztése és egységesítése. „Fontos volt számunkra, hogy az új vezető értse és tudja, hogy a hatékony, célravezető és jól skálázható technológia támogatja a gyors piaci reagálást és értékszállítást, ami a Szallas Group fejlődéséhez és eredményes működéséhez már nélkülözhetetlen. A következő években a cégcsoport egységes platformokra áll át és ennek az előkészítése és megvalósítása lesz az egyik fő feladata Győrfinek” – mondta Szigetvári József, a Szallas Group vezérigazgatója. Hozzátette, hogy a folyamatos fejlődés mellet az eszköztáruk állandóan bővül – például DevOps, automata tesztelés, letisztult, egyszerűsített és automatizált fejlesztés és verziószállítás, nagyvállalati minőségű it-üzemeltetés, it-biztonság és adatkezelés –, amihez agilis és proaktív mentalitás szükséges mind a technológia csapattagokat, mind pedig az őket összefogó vezetőt illetően. Csapatuk is folyamatosan bővül tehetséges mérnökökkel, UX szakértőkkel és fejlesztőkkel, népszerű a piacon az ambiciózus üzleti terv, ügyfélközpontú működés és technológiai szabadság.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.

Next Post

Az „Év terméke” díjnak annyi

ked nov 2 , 2021
A Gazdasági Versenyhivatal (GVH) hárommillió forintos bírságot szabott ki az „Év Terméke” díjat korábban osztó cégre, amiért az hiányosan teljesítette a saját maga által vállalt kötelezettségeket. A GVH tavaly zárta le vizsgálatát az „Év Terméke Díj – A fogyasztók döntése alapján” tanúsítványokat kiállító Product of the Year Hungary Kft.-vel szemben. […]
Az Év terméke díj

Friss, ropogós