Gyomlálja díjcsomagjait a Telenor

1

telenor-bankkartyaAz ősz folyamán átalakítja lakossági tarifakínálatát a Telenor. Ennek részeként a cég egyes régi, “korszerűtlen” tarifáit és szolgáltatásait megszünteti és az érintett lakossági ügyfeleinek a mobilhasználati szokásoknak jobban megfelelő szolgáltatáscsomagokat kínál. Az átalakítást követően Telenor csak olyan tarifákat kínál, amelyekben lehetőség nyílik mobilinternet kapcsolatra, tehát tartalmaz adathasználatot vagy megrendelhető hozzá adatjegy, hogy az ügyfelek kihasználhassák a Telenor leggyorsabb mobilinternet hálózata, a Hipernet előnyeit.

One thought on “Gyomlálja díjcsomagjait a Telenor

  1. Teljesen felesleges Hipernetezni 4G-n.Ugyanis a 4G hálózat itthon korántsem éri el a 1Gbps hálózatot,de még a 100mbit/s-et sem.Sőt amíg nincsenek korlátlan csomagok addig pár percig tudjuk élvezni a 20 mbites netet,ugyanis kb addigra fogy el az 1-3-5 gb adatunk.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Next Post

Az Eaton Budapesten nyit szolgáltató központot

ked aug 18 , 2015
Az energiagazdálkodásra specializálódott Eaton bejelentette, hogy az Európa, Közel-Kelet és Afrika (EMEA) régióban folytatott tevékenységének működését támogató üzleti szolgáltató központot nyit Budapesten. Az üzleti szolgáltató központ regionális ügyfélszolgálati, értékesítést támogató, valamint informatikai és pénzügyi szolgáltatásokat fog nyújtani. Kurt McMaken, az Eaton EMEA-régióért felelős elnöke bejelentette, hogy a tervek szerint 2016 […]
szolgáltatóközpont

És még ez is...