Gyermekekkel tett jót az Antenna Hungária

KapolnaiAndrasTizenegy gyermekotthonban élő, hátrányos helyzetű gyermek álma vált valóra azzal, hogy ellátogathatott a Virtuózok forgatására az Antenna Hungária Zrt. (AH) támogatásával, a Jövő Uniója Alapítvány szervezésében. A Bólyai Gyermekotthon lakói leshettek be a Virtuózok produkció kulisszái mögé, valamint első kézből tapasztalhatták meg, milyen a vezérlők mögött ülni a külső helyszíni közvetítéseket biztosító közvetítőkocsiban. A színfalak mögött találkozhattak a Virtuózok versenyzőivel és megismerkedhettek Batta András Erkel Ferenc-díjas és Széchenyi-díjas zenetörténésszel, egyetemi tanárral, zsűritaggal is. A produkció helyszínéül szolgáló MTVA székházban a gyermekotthon lakói találkozhattak Süsüvel, a sárkánnyal és megnézhették a közel két méter magas TV Macit is. A stúdiókban meghallgathatták a Virtuózok versenyzőinek gyakorlását és a kamerafőpróba rejtelmeit is figyelemmel kísérhették.

„Örömmel csatlakoztunk az Őrangyalok Ligája programhoz, mivel vállalatunk számára kiemelten fontos a társadalmi ügyek, a hátrányos helyzetűek támogatása. Reméljük, hogy példamutatásunk nyomán egyre többen fordítanak majd figyelmet azon rétegekre, akiknek életkörülményei meg sem közelítik az átlagot. Látva a gyerekek érdeklődését, bizton állíthatom, hogy továbbra is folytatjuk munkánkat, amelynek szerves része a társadalmi felelősségvállalás programunk” — mondta Kápolnai András, az AH vezérigazgatója.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.

Next Post

IFS: csökkenő forgalom, stabil nyereség

csü máj 19 , 2016
Az IFS Hungary Számítástechnikai Kft. (IFS) az előző évhez képest enyhén csökkenő forgalommal, ám a korábbinál valamivel magasabb üzemi eredménnyel zárta 2015-öt. Érdeklődésünkre, amelyben a forgalom visszaesés okairól érdeklődtünk, a társaság marketingvezetője elmondta, hogy “az IFS termékfejlesztési stratégiájának megfelelően – amely egyébként az ügyfelek számára is elérhető “roadmap” dokumentumok formájában, valamint […]