Gyenge a wifi a lakás egyes pontjain? Van megoldás

muszkliA ZyXEL bemutatta új Range Extender eszközét, amelynek köszönhetően az otthoni gyenge és megbízhatatlan wifi teljesítmény a múlté lehet. A WRE6505 modellt olyan sebesség- és lefedettség növelési (Speed és Range Boost) tulajdonságokkal látták el, amelyekkel a hálózati igényekhez igazodva maximális teljesítmény érhető el. Az eszköz a vezeték nélküli kompatibilitás mellett a beépített Ethernet porttal a vezetékes hálózati tartozékok számára is hozzáférhető. A ZyXEL WRE6505 Wireless AC750 Range Extender a „vakfoltokat” megszüntetve növeli az otthoni vezeték nélküli hálózat kiterjedését. Ezzel az egész házban élvezhetővé válik a gyors és megbízható video streaming és web böngészés laptopon, tableten vagy akár okostelefonon is. Az eszköz a Speed- és Range Boost módokkal a zavartalanul működő optimális teljesítményt és lefedettséget kínálja.

A Speed Boost jellemző bekapcsolásával a leggyorsabb sebesség érhető el, míg a Range Boost funkció a lakás több pontján egyszerre használt eszközök egyenletes csatlakozását támogatja. A ZyXEL WRE6505 kompatibilis minden jelenlegi 802.11 a/b/g/n routerrel és hozzáférési ponttal, a jeleket pedig a kevésbé forgalmas 5 GHz sávot használva továbbítja az egyenletes forgalom eléréséhez. Kiegészítő funkcióként a beépített LED lámpák három színben (piros- jó, bordó-jobb, zöld- legjobb) jelzik a kapcsolat és a lefedettség erősségét. A lámpák a telepítés legoptimálisabb helyét is megmutatják, amivel installációs folyamat is egyszerűbbé válik.

Ez is érdekes

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.

Next Post

A harmadik lépés, amellyel megelőzheted a bajt

csü aug 14 , 2014
Hogyan történik az adatok elemzése? Az egyszerűbb adatelemző modellek, mint a naplózási adatok és a biztonsági szabályok összehasonlítása, nem elegendőek, főleg ha nem is valós időben történnek. A valós idejű adatelemző megoldások nem csak a vállalaton belül nélkülözhetetlenek a nagy mennyiségű adat kezeléséhez, hanem a közösségi alapú fenyegetések globális elemzése […]
kém, ügynök